Magazinul de tigla metalica  si-a inceput activitatea  in anul 2014, dar, cu o echipa formata din oameni cu o experienta de 10 ani in acest domeniu, fiind principalul colaborator la  formarea altor 2 companii.
Am obtinut autorizarea prin experienta si participand la mai multe cursuri organizate de producatorii de tigla metalica. Sustinem activitatea noastra atat prin specializarea in montaj a echipei, cat si prin utilizarea unui echipament profesional corespunzator activitatii.

Obiectul principal de activitate consta in comercializare si executia sistemelor complete de acoperis metallic fiind dealer autorizat BILKA.

BILKA este producator de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale, cat si pentru constructii industriale, ce pune la dispozitia clientilor si o gama completa de jgheaburi si burlane metalice, accesorii pentru acoperis din materiale de o calitate superioara.

Deoarece calitatea produsului final depinde in primul rand de materialele folosite la realizarea lui, trebuie acordata atentie maxima alegerii acestor materiale. La sistemele de acoperis si tabla cutata cu suprafata poliesterica, fabricate sub emblema BILKA , se acorda 10 ani de garantie impotriva coroziunii. Aceasta perioada este in plus garantata si de combinatele producatoare de materie prima. In functie si de conditiile atmosferice, durata minima de viata a acestor produse este estimata la 50-60 de ani.
Pentru ca eventualele reclamatii sa poata fi acceptate trebuiesc respectate conditiile stabilite in certificatul de garantie.

Viziunea noastra

Pentru noi Acoperis  inseaman Protectie

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei, indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta. Prin urmare, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul architectonic al acesteia.

Exista libertate deplina la alegere: culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne, doua variante de acoperire finala, cu strat lucios sau mat al suprafetei, o gama larga de elemente de finisaj, toate acestea pentru un acoperis frumos si eficient, pregatit sa protejeze pentru un timp indelungat.

Sfatul pe care il dam clientilor si vizitatorilor site-ului nostru este este acela de a executa montajul acoperisului  cu profesionisti care sa faca o lucrare buna de la inceput, fara costuri suplimentare ulterioare.